iPhone X va fi disponibil și în magazinele fizice în ziua lansării pe 3 noiembrie

1.072 ori
<b>iPhone X va fi disponibil și în magazinele fizice în ziua lansării pe 3 noiembrie</b>Pe data de 27 octombrie, adică fix peste 3 zile va începe programul de precomandă pentru iPhone X, un telefon revoluționar despre care am aflat câteva vești interesante în ultimele zile. Una dintre acestea constă în faptul că handset-ul

De-abia ce am aflat pe seama unui raport faptul că cererea pentru iPhone X nu este chiar atât de mare precum se tot vehiculează în ultima vreme și pe deasupra că Steve Wozniak, cofondatorul Apple nu are de gând să își achiziționeze noul model, cel puțin nu în prima fază. Se zvonește că doar 2-3 milioane de unități iPhone X vor fi disponibile în ziua lansării pe 3 noiembrie, telefonul urmând a fi vândut și în magazinele fizice aparent.

Vestea din urmă apare tot astăzi și descoperim că Apple invită doritorii de la primele ore ale dimineții pe 3 noiembrie pentru a se asigura că pun mâna pe revoluționarul telefon. Precomenzile lui iPhone X debutează de vineri 27 octombrie pentru cei care preferă să stea la coada virtuală și o săptămână mai târziu încep și livrările propriu-zise.

Nu avem însă detalii despre câte unități vor fi disponibile în funcție de regiune, astfel că și numărul de precomenzi acceptate ar putea fi limitat sau oferită o dată de livrare mult mai târzie. Pe plan local un număr restrâns retailerii au listat telefonul la vânzare, dar rămâne de văzut și câți dintre aceștia vor livra produsul la timp. Aveți aici lista completă a magazinelor ce comercializează iPhone X în România!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×