iPhone XI ar putea fi anunțat pe 10 septembrie, conform unei scăpări din iOS 13

1.059 ori
<b>iPhone XI ar putea fi anunțat pe 10 septembrie, conform unei scăpări din iOS 13</b>Am aflat la începutul acestei luni că iPhone XI ar putea începe să se livreze de pe 20 septembrie, conform unei scăpări din Japonia. Asta înseamnă că avea să fie anunțat cu o săptămâna înainte, dar nu știam exact data

Am aflat la începutul acestei luni că iPhone XI ar putea începe să se livreze de pe 20 septembrie, conform unei scăpări din Japonia. Asta înseamnă că avea să fie anunțat cu o săptămână înainte, dar nu știam exact data. Acum a apărut teoria că ar debuta pe 10 septembrie și aflați mai jos de unde vine această deducție.

Cea mai nouă versiune de iOS 13 (beta) ar dezvălui când are loc următorul mare eveniment Apple. Un site din Brazilia, iHelpBR a postat o captură de ecran din iOS 13 cu aplicația Calendar care are clar marcată data de 10, deși nu e precizată luna, ci doar că e o zi de marți.

Se potrivește cu luna septembrie și știam deja că Apple ar face anunțul în intervalul 9-13 septembrie. În plus, o captură similară de ecran apărea într-unul din beta-urile lui iOS 12 de anul trecut, confirmând data de 12 septembrie, care până la urmă a și devenit ziua evenimentului.

Mai nou au apărut zvonuri care menționează și un iPhone XI Pro, pe lângă modelele XI și XI Max sau XIR. Se discută și despre un CPU Apple A13 Bionic, 4 GB RAM și până la 512 GB stocare. Sursele menționează și un Face ID mai rapid, camere îmbunătățite și un corp de culoarea curcubeului, care va scoate în evidență cumva logo-ul Apple din spate.

E invocată strălucirea seriei Note 10 ca o comparație pentru noul logo. Invitațiile pentru eveniment ar trebui să vină până la final de lună.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×