iPhone XI Max are designul detaliat de noi imagini cu huse Olixar; Vine cu breton mai mic

998 ori
<b>iPhone XI Max are designul detaliat de noi imagini cu huse Olixar; Vine cu breton mai mic</b>Generaţia iPhone 11 continuă să scape online, dar am trecut de faza de randări şi suntem acum la scăpările de huse. Cei de la Olixar rămân prolifici, prezentându-ne azi modul în care ar putea arăta iPhone XI Max

Generaţia iPhone 11 continuă să scape online, dar am trecut de faza de randări şi suntem acum la scăpările de huse. Cei de la Olixar rămân prolifici, prezentându-ne azi modul în care ar putea arăta iPhone XI Max, în câteva randări la rezoluţie ridicată.

iPhone XI MAX Olixar

Vă reamintesc că Apple ar trebui să lanseze noile iPhone-uri de abia la toamnă, iar iPhone XI şi XI Max se vor axa pe upgrade-uri de cameră, trecând la un setup triplu în spate. Va fi integrat într-un modul în formă de pătrat, amintind de cel de pe Mate 20 Pro şi fiind deja "copiat preventiv" de Google Pixel 4. Noile randări de la Olixar prezintă şi toate decupajele pentru porturi de pe noul phablet, dar şi un breton mai mic.

iPhone XI MAX Olixar

Retailerul britanic MobileFun a anunţat că a primit randări de la Olixar, în vederea listării de accesorii pentru iPhone 11 Max în magazinul său. Vedem o protuberanţă a camerei care nu e aşa mare cum ne asteptam, iar randările includ butonul Mute, care acum este rotund şi se mişcă sus/jos nu înainte/înapoi. Încă nu e clar dacă Apple va schimba designul acestui buton sau nu.

Observăm şi prezenţa unui conector Lightning, în locul celui USB Type-C, despre care se tot vorbeşte în ultima vreme. Designul zonei frontale e similar cu ce am văzut la iPhone XS Max în mare, doar că bretonul e puţin mai mic. Se zvoneşte mai nou că Apple va oferi un adaptor de la Lightning la USB-C pentru a uşura tranziţia la noul port pe viitor. Aflăm mai multe în septembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×