iPhone XI ar putea renunţa la conectorul Lightning în favoarea unui port USB Type-C; Apar indicii in codul iOS 13

883 ori
<b>iPhone XI ar putea renunţa la conectorul Lightning în favoarea unui port USB Type-C; Apar indicii in codul iOS 13</b>Anul trecut Apple comitea o "blasfemie", integrand un port USB Type-C pe tabletele iPad Pro de generaţie nouă. S-a zvonit o perioadă că această abordare avea să ajungă şi pe iPhone, iar noutăţile din iOS 13 ne duc în aceeaşi direcţie

Anul trecut Apple comitea o "blasfemie", integrand un port USB Type-C pe tabletele iPad Pro de generaţie nouă. S-a zvonit o perioadă că această abordare avea să ajungă şi pe iPhone, iar noutăţile din iOS 13 ne duc în aceeaşi direcţie. Hai să vedem ce indicii au apărut.

Trebuie spus că beta-ul iOS 13 a ajuns deja la dezvoltatori, care au început să îl disece, căutând indicii despre noi iPhone-uri şi iPad-uri. Se pare că în ecranul de restore din iOS 13 s-a schimbat imaginea afişată pe ecran. Nu mai avem un cablu Lightning în schiţa din imagine, ci unul care pare să fie mai degrabă USB Type-C.

Asta ar putea însemna că Apple va face în 2019 mare trecere la USB standard pe iPhone 11, sau poate vedem prea multe într-o simplă schiţă de cablu. Ce e drept dacă acea imagine înfăţişa un cablu Lightning, el ar fi avut un vârf mai mic şi acele contacte metalice aurii.

Apple fiind Apple, dacă va face marea trecere, atunci va avea grijă să lanseze 1000 de accesorii overpriced care să facă tranziţia de la Lightning la USB Type-C. Posibil să primim căşti EarPods cu conector USB la pachet… Nu cred ca putem spera la AirPods gratis cu iPhone-urile in acest an. 

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×