Bonus un an de actualizări: HMD aduce un an în plus de update-uri pe telefoanele sale

1.038 ori
<b>Bonus un an de actualizări: HMD aduce un an în plus de update-uri pe telefoanele sale</b>În general dăm o bilă albă companiilor producătoare de telefoane care oferă terminalele cu Android One. Acestea primesc actualizări Android rapid, timp de 2 ani și timp de 2 ani actualizări de securitate

În general dăm o bilă albă companiilor producătoare de telefoane care oferă terminalele cu Android One. Acestea primesc actualizări Android rapid, timp de 2 ani și timp de 2 ani actualizări de securitate. HMD Global tocmai a decis să ofere o surpriză posesorilor de telefoane Nokia, adăugând încă un an de actualizări trimestriale software pentru terminale.  

HMD începea să vândă telefoane Nokia cu Android în 2017, deci suntem la finalul perioadei lor de actualizări. Practic în 2019 e ultima actualizare pentru acele modele, dar acum HMD adaugă încă un an, deci vor mai avea actualizări și în 2020. Practic se extinde suportul pentru terminale și în al treilea an, la nivel de securitate.

Astfel crește fidelitatea publicului și se îmbunătățește imaginea companiei. Iată cum arată și calendarul de actualizări pentru modelele din 2017:

  • Nokia 3: actualizări trimestriale din septembrie 2019 până în septembrie 2020
  • Nokia 5: actualizări trimestriale din octombrie 2019 până în octombrie 2020
  • Nokia 6: actualizări trimestriale din octombrie 2019 până în octombrie 2020
  • Nokia 8: actualizări trimestriale din octombrie 2019 până în octombrie 2020

Sunt doar 2 excepții de la regulă: Nokia 2, care e suportat până în noiembrie 2019 și ediția specială Nokia 6 Amazon din SUA  și India.  Nu strica o abordare similara si pentru versiunea de Android, dar cred ca deja vrem prea mult.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×