iPhone XI ar putea veni cu un Night Mode special pentru cameră, pentru a concura cu Night Sight de pe Pixel

856 ori
<b>iPhone XI ar putea veni cu un Night Mode special pentru cameră, pentru a concura cu Night Sight de pe Pixel</b>Acum că s-au lansat toate flagship-urile importante ale anului din zona Android, începem să ne gândim la colecţia de toamnă de telefoane. Urmează ca Apple să dea replica şi să adere la trenduri pe care le-a evitat până acum

Acum că s-au lansat toate flagship-urile importante ale anului din zona Android, începem să ne gândim la colecţia de toamnă de telefoane. Urmează ca Apple să dea replica şi să adere la trenduri pe care le-a evitat până acum. Va trece la cameră triplă, incluzând şi una ultra wide probabil şi azi aflăm că ar putea adopta şi un Night Mode.

Conform zvonacului Max Weinbach (de la EverythingApplePro), care are surse bine conectate, firma din Cupertino lucrează la un Night Mode pentru aplicaţia Camera de pe iPhone. Noua funcţionalitate se va activa automat atunci când sunt detectate condiţii low light, dar va avea şi o variantă activată manual. Vine ca răspuns pentru Night Sight de pe Pixel, dar şi Nightscape de pe OnePlus şi Night Mode de pe Huawei P30 Pro.

Încă nu avem toate detaliile despre ce va aduce Apple special, dar sursele mai afirmă că rezultatele sunt comparabile cu cele ale lui Night Sight. Lesne de înţeles că AI-ul va avea un rol important aici. Rămâne de văzut şi dacă Night Mode-ul Apple va ajunge şi pe iPhone-uri de anul trecut sau de acum 2 ani. Posibil să implice o dotare optică prezentă doar pe iPhone-urile noi totuşi. Totul e doar în faza de speculaţie până în septembrie.

Vă reamintesc că precedente scăpări menţionau şi că Apple ar pregăti un total de 3 camere de 12 MP pentru spatele lui iPhone 11 şi iPhone 11 Max. Printre ele se numără o cameră telephoto cu zoom optic 2X sau poate chiar 3X, plus o cameră ultra wide de 120 de grade. Vom avea şi bliţ quad LED, o funcţie Smart HDR şi o cameră selfie de 12 MP, plus un mecanism Face ID upgradat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×