Foxconn şi Pegatron înregistrează creşteri de venituri în luna august, probabil după comenzile generoase Apple

605 ori
<b>Foxconn şi Pegatron înregistrează creşteri de venituri în luna august, probabil după comenzile generoase Apple</b>Cel mai probabil ca urmare a comenzilor generoase primite din partea celor de la Apple pentru noile modele iPhone, iată că Foxconn și Pegatron anunță venituri în creștere pentru luna august a acestui an. Aflăm pe această cale faptul că

Nu doar producătorii de telefoane şi-au anunţat rezultatele pe luna august, ci şi producătorii de componente şi companiile care asamblează terminalele. E vorba în special de Pegatron şi Foxconn, care au anunţat creşteri de venituri în luna august, probabil datorită zecilor de milioane de telefoane comandate de Apple.

Foxconn venituri

Aceşti giganţi nu se ocupă doar cu iPhone-uri, ci asamblează şi PlayStation-uri şi chiar roboţi pentru liniile de producţie. Pegatron a înregistrat venituri consolidate de 3.16 miliarde de dolari pe luna august a acestui an, cu 5.52% mai puţin decât luna anterioară, dar cu 10.19% faţă de aceeaşi lună a anului trecut. Compania a livrat între 550.000 şi 600.000 de unităţi notebook în ultima lună, cu 10% mai mult decât luna trecută. Acest număr a reprezentat şi cu 20% mai puţin decât în 2017.

Pegatron venituri

Au mai fost livrate şi 800.000 de desktopuri şi 850.000 de plăci de bază. Având în vedere tensiunile din SUA şi China, Pegatron ar putea sa îşi mute producţia de dispozitive din zona networking înapoi în Taiwan, dacă SUA le taxează extra. Cât despre Foxconn, aceştia au anunţat venituri de 12.9 miliarde de dolari pe luna august din 2018, cu 0.3% mai mult decât în iulie şi cu 25.3% mai mult decât în 2017.

Pe primele 8 luni din 2018 compania a obţinut venituri consolidate cu 14.83% mai mari decât anul anterior. Cele mai mari zone de creştere pentru companie sunt cea Consumer Electronics, Comunicaţii şi Computing. E interesant că odată cu aceste cifre vine şi informaţia că "unul dintre marii clienţi Foxconn" va avea o lansare în această săptămână. E clar vorba despre Apple, care a comandat zeci de milioane de telefoane produse de Foxconn.

Aceştia s-au ocupat în totalitate de unitatea de 5.8 inch iPhone Xs, în vreme ce firma EMS a preluat celelalte două modele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×