iPhone XS, XS Max şi XR au capacitatea bateriilor dezvăluită; iPhone Xs aduce o unitate mai mică față de iPhone X

1.927 ori
<b>iPhone XS, XS Max şi XR au capacitatea bateriilor dezvăluită; iPhone Xs aduce o unitate mai mică față de iPhone X</b>În stilul caracteristic Apple, nici de această dată pe scena evenimentului de lansare a noilor modele iPhone nu am avut parte de specificații complete. Aceste informații apar abia acum la o săptămână de la prezentare, moment în care aflăm

După ce am aflat că iPhone XS şi XS Max au 4 GB RAM, iar XR are 3 GB RAM, acum aflăm detalii despre o altă componentă, pe care Apple nu o detaliază de obicei. E vorba despre baterie şi ştiţi probabil deja că Apple nu prea apreciază să dezvăluie miliamperi/oră. Din fericire avem şi alte surse decât Apple.

iPhone Xr

(iPhone XR)

Toate cele 3 iPhone-uri noi au trecut de procesul de certificare din China, care implică obligatoriu dezvăluirea capacităţii reale a bateriei. Astfel aflăm că iPhone XS Max are o baterie de 3174 mAh, iPhone XS are o unitate de 2658 mAh şi iPhone XR aduce o unitate de 2942 mAh. Se pare că iPhone XS Max nu are doar cel mai mare ecran de până acum de pe un iPhone, dar şi cea mai mare baterie.

iPhone Xs

În mod interesant Apple promite că iPhone XR are de fapt autonomia cea mai mare, depăşind iPhone 8 Plus cu o oră şi jumătate. E inedit şi faptul că deşi iPhone XS are cam acelaşi design şi diagonală că iPhone X, capacitatea bateriei scade de la 2716 mAh la 2658 mAh. Evident nu totul ţine doar de acei miliamperi, ci şi de procesorul cel nou, de software-ul nou şi de optimizările realizate de Apple.

iPhone Xs

Deja lumea reacţionează pozitiv la sosirea lui iOS 12 pe terminale, când vine vorba de autonomie, deci auspiciile sunt bune. Revenim şi noi cu review şi cu teste de baterie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×