Furnizorii Apple reacţionează pozitiv la cererea crescută de iPhone XR; Cresc livrările pentru decembrie cu 50%

840 ori
<b>Furnizorii Apple reacţionează pozitiv la cererea crescută de iPhone XR; Cresc livrările pentru decembrie cu 50%</b>Pe seama raporturilor din partea analiștilor cu privire la popularitatea modelului iPhone Xr se pare că furnizorii de componente Apple reacționează pozitiv, urmând a crește livrările pentru luna decembrie cu 50% decât se aștepta inițial

După o serie de raporturi ale analiştilor precum Ming-Chi Kuo şi cei de la Digitimes, care indicau faptul că iPhone XR este un hit, iată că vin şi reacţii din partea partenerilor Apple. Furnizorii companiei din Cupertino au revizuit livrările pentru următoarea perioadă.

Cifrele obţinute de analişti arată că livrările de modele cu ecran LCD de 6.1 inch vor creşte până la 20 de milioane de unităţi în octombrie. În decembrie se va creşte numărul total cu peste 50%. iPhone XR îşi va continua marşul triumfal şi la început de 2019. Scriam recent că din trio-ul de noi iPhone-uri, modelul XR este cel mai dorit, urmat de XS Max, iar XS ar putea prinde un 10-15% maxim din vânzările de iPhone-uri.

Publicul este atras de carcasa colorată a lui iPhone XR, de puterea procesorului Apple A12 şi de faptul că primim multe dintre funcţiile camerelor de pe iPhone XS, chiar şi fără o cameră duală. Livrările de modele iPhone XS Max ar trebui să ajungă la 4-5 milioane de unităţi pe lună şi să reprezinte 20% din totalul de unităţi în perioada următoare. Ca de obicei privim cu precauţie tot ce vine de la analişti, după ce au estimat greşit potenţialul lui iPhone X în ultimul an, considerându-l eşec.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×