Apple își imaginează un viitor în care iPhone-ul devine "creierul" unui MacBook; Să fie iPhone XI?

966 ori
<b>Apple își imaginează un viitor în care iPhone-ul devine "creierul" unui MacBook; Să fie iPhone XI?</b>E drept că în ultima vreme am văzut destul de multe concepte pentru iPhone XI, unele mai mult sau mai puțin futuriste iar altele bazate pe scheme CAD din fabrică. În continuarea scăpărilor descoperim astăzi un brevet marca Apple ce

E drept că în ultima vreme am văzut destul de multe concepte pentru iPhone XI, unele mai mult sau mai puțin futuriste iar altele bazate pe scheme CAD din fabrică. În continuarea scăpărilor descoperim astăzi un brevet marca Apple ce scoate la iveală ceva neașteptat și anume un concept de dispozitiv ce implică un iPhone și un laptop dock care ne amintește de produse precum ASUS PadFone sau Razer Project Linda.

Brevet Apple

În schițele asociate brevetului putem vedea cum un iPhone este introdus într-un locaș dedicat pe laptop, în zona în care de regulă avem touchpad-ul. Telefonul preia astfel și rolul de touchpad, dar pe deasupra devine și "creierul" laptopului - fiind realizată o conexiune prin portul de date/încărcare. 

Ținând cont de faptul că la ora actuală modelele iPhone sunt chiar mai puternice decât un MacBook, ideea unui asemenea combo din smartphone + laptop dock sună a ceva ce Apple ar putea aduce pe piață cu focusul pus pe obținerea de profit. Fiind un brevet totuși nu știm cât de curând va deveni acest produs realitate sau dacă va deveni vreodată.

Pe deasupra pare că brevetul este ceva mai vechi ținând cont de design-ul iPhone-ului prezentat în schițe. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×