Isai Vivid LGV32 anunţat în Japonia de operatorul KDDI, este o versiune derivată de LG G4

626 ori
<b>Isai Vivid LGV32 anunţat în Japonia de operatorul KDDI, este o versiune derivată de LG G4</b>Ne-am obişnuit să vedem telefoane celebre sau flagshipuri modificate pe anumite pieţe, precum modele Galaxy S cu butoane &icirc;n plus sau minus &icirc;n SUA. Ei bine, &icirc;n Japonia a debutat o versiune derivată de LG G4, care la operatorul KDDI a...

Ne-am obişnuit să vedem telefoane celebre sau flagshipuri modificate pe anumite pieţe, precum modele Galaxy S cu butoane în plus sau minus în SUA. Ei bine, în Japonia a debutat o versiune derivată de LG G4, care la operatorul KDDI a fost transformat în Isai Vivid LGV32.

Grosul specificaţiilor e aici, dar la o privire mai atentă sesizam nişte modificări de design. Aflăm că terminalul va sosi pe alb, negru şi "champagne" şi nu văd nici o urmă de piele aici. La bord se afla în continuare un ecran de 5.5 inch cu rezoluţie Quad HD, un panou Quantum IPS (AH-IPS LCD), cu un contrast bun şi luminozitate maximă de 500 de unităţi candela, conform distribuitorului acestui device.

Isai Vivid LGV32

Camera principală este una de 16 megapixeli, cu deschidere F/1.8 şi mărime a senzorului de 1/2.6 inch. Mecanismul laser de autofocus este la posturi şi poate şi acel senzor de culoare de sub blitz. Captură RAW şi viteza de shutter se afla de asemenea printre opţiuni. Observăm că butoanele de volum şi On/Off sunt integrate într-un mecanism mai îngust, ce aminteşte mai degrabă de un ZenFone de nouă generaţie, decât de un LG.

Am remarcat şi că handsetul este mai gros şi mai uşor decât LG G4, cu o talie de 10.3 mm şi greutate de 150 de grame.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×