IT Congress 2014, cel mai mare eveniment de IT din vestul țării are loc astăzi și mâine În Timișoara

Autor:  | Publicat în:  Evenimente 783 ori
<b>IT Congress 2014, cel mai mare eveniment de IT din vestul țării are loc astăzi și mâine În Timișoara</b>Astăzi, 21 mai, în Timișoara s-a dat startul celui mai mare eveniment de IT din vestul țării, ce se va desfășura în perioada 21-22 mai, și anume IT Congress 2014. Aflăm că acesta este organizat anual de către cei de la Eta2U, eveniment în...

Astăzi, 21 mai, în Timișoara s-a dat startul celui mai mare eveniment de IT din vestul țării, ce se va desfășura în perioada 21-22 mai, și anume IT Congress 2014. Aflăm că acesta este organizat anual de către cei de la Eta2U, eveniment în cadrul căruia sunt prezenți specialiști IT și manageri de companii private și publice.

Printre subiectele de interes prezente în agenda celei de-a 6-a ediții a evenimentului IT Congress se numără procesarea și analiza datelor de business, bazele de date instalate la sediul clientului sau consumate ca și serviciu din cloud, creșterea productivității prin mobilitate, soluții de virtualizare și diverse tehnologii de stocare a datelor, soluții de tipărire pentru afaceri, cost controlo, productivitate și securitate.

Locația în care se va desfășura acest evenimente este spațiul Expovest aflat în Calea Lugojului nr.7, spațiu expozițional ce cuprinde 2000 mp. Se așteaptă ca în acest an să paritipe peste 1000 de persoane, printre care se vor afla și reprezentații unor branduri celebre ca Dell, Microsoft, Oracle, Advantech, HP, CISCO, Intel, Lenovo sau Samsung.

Ceilalți participanți se vor putea înscrie într-o serie de tombole de feedback oferite de către companiile partenere, cât și tombole Eta2U ce vor avea ca premii zilnice (21 și 22 mai) un ultrabook Lenovo Yoga i7, trei televizoare Samsung Smart 3D LED de 46 inch și 18 FonePad-uri Asus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×