Samsung Galaxy S5 Active prezentat Într-un prim video hands-on

1.321 ori
<b>Samsung Galaxy S5 Active prezentat Într-un prim video hands-on</b>Dacă până acum am avut ocazia să vedem o serie de clipuri cu varianta Prime a lui Galaxy S5, iată că acum putem arunca o privire și asupra unui alt terminal pe care îl pregătesc cei de la &nbsp;Samsung, și anume modelul Galaxy S5 Active. &nbsp;...

Dacă până acum am avut ocazia să vedem o serie de clipuri cu varianta Prime a lui Galaxy S5, iată că acum putem arunca o privire și asupra unui alt terminal pe care îl pregătesc cei de la  Samsung, și anume modelul Galaxy S5 Active.

Aflăm că acest nou material a fost postat tot de către canalul de YouTube TK Tech News, cont ce a încărcat și materialele video precedente cu Galaxy S5 Prime. Din câte putem observa, terminalul adoptă o carcasă de tip rugged menită pentru a oferi rezistență terminalului în cazul șocurilor și scăpărilor accidentale.

Potrivit persoanei care realizează acest video hands-on, terminalul din mâinile sale este un model SM-G870A care spre deosebire de varianta standard Galaxy S5, acesta dispune de un display AMOLED care ar putea trece de rezoluția Full HD 1920x1080 pixeli. Totodată, ni se promit noi materiale video hands-on pe canalul său de YouTube pe care îl puteți regăsi chiar aici.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×