iTunes 11 este disponibil acum, iată ce noutăți aduce

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.010 ori
<b>iTunes 11 este disponibil acum, iată ce noutăți aduce</b>Apple a anunțat actualizarea lui iTunes la versiunea 11, care aduce un nou design pentru magazinul de muzică, filme și aplicații. Apple a simplificat modalitatea de vizualizare a conținuturilor și interfața magazinului. iCloud este complet integrat...

Apple a anunțat actualizarea lui iTunes la versiunea 11, care aduce un nou design pentru magazinul de muzică, filme și aplicații. Apple a simplificat modalitatea de vizualizare a conținuturilor și interfața magazinului. iCloud este complet integrat și permite disponibilitatea clipurilor și a muzicii pe terminalele voastre iOS.

Aplicația Remote a fost actualizata, permițând controlul asupra lui iTunes 11 sau a unui Apple TV folosind un iPhone, iPad sau iPod Touch drept telecomanda prin WiFi. și Mini Playerul a fost actualizat, fiind acum și mai minimalist. Atunci când faceți browsing printre artiști puteți accesa o galerie cu imagini ale artiștilor, iar imaginile pot aparține (sau nu) de albume. Interfața este total modificată, dar este intuitivă de această dată și se pare că utilizatorii lui iTunes pe Windows au parte și de un boost de performanță și de o viteză mai mare a aplicației.

iTunes 11

Sincronizarea cu Apple iPhone sau cu alte terminale Apple a rămas la fel, deci dacă stăm să analizăm actualizarea, probabil integrarea mai profundă a lui iCloud și noua interfața sunt singurele îmbunătățiri. După cum se remarcă în imaginile din acest articol, controlul muzicii, adică playerul ocupă acum mult mai puțin loc, ceea ce e binevenit. și metoda de căutare a fost îmbunătățită în iTunes 11, fiind acum mai ușor să găsești o melodie într-o colecție vastă.

iTunes 11 e disponibil aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×