Huawei Ascend D2, un nou telefon quad core cu ecran Full HD detaliat În GLBenchmark

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.310 ori
<b>Huawei Ascend D2, un nou telefon quad core cu ecran Full HD detaliat În GLBenchmark</b>Benchmark-urile sunt una dintre metodele noastre preferate pentru a descoperi noi terminale mobile nelansate încă. De această dată avem de-a face cu Huawei Ascend D2, un telefon quad core cu ecran Full HD, al cărui nume a apărut în GLBenchmark....

Benchmark-urile sunt una dintre metodele noastre preferate pentru a descoperi noi terminale mobile nelansate încă. De această dată avem de-a face cu Huawei Ascend D2, un telefon quad core cu ecran Full HD, al cărui nume a apărut în GLBenchmark. Sperăm că de această dată Huawei se va mișca mai rapid decât a făcut-o în cazul lui Huawei Ascend D Quad, care nici măcar acum nu a ajuns pe piețe internaționale importante.

Se pare că și acest producător chinez se va conforma trendului care pare a începe să definească 2013: procesor quad core, ecran Full HD, camera puternică. Ascend D2 vine cu un CPU quad core și speram să fie vorba aici despre un Snapdragon, deoarece soluția in house de chipset Huawei nu prea impresionează ca performanța. Alte dotări includ un ecran Ful HD, dar rezoluția e ușor bizară: 1800 x 1080 și nu 1920 x 1080, ca în cazul lui HTC Droid DNA.

Zvonurile afirmă că acest terminal, care va veni și cu 2 GB RAM și Android 4.1.2 Jelly Bean va debuta fie la CES 2013, fie la MWC, iar procesorul sau va avea o frecvență de 1.5 GHz. Să sperăm că prețul acestui smartphone va fi mai accesibil decât cel al lui Droid DNA, care deja e astronomic în afară. Dacă procesorul este cu adevărat unul Huawei, mă aștept și la 600 de dolari aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×