Tableta Microsoft Surface, varianta Windows 8 Pro are prețuri oficiale! Iată-le!

3.047 ori
<b>Tableta Microsoft Surface, varianta Windows 8 Pro are prețuri oficiale! Iată-le!</b>în vreme ce noi încă așteptăm în România tableta Surface în varianta Windows RT, versiunea Windows 8 Pro se apropie și astăzi aflăm chiar primele prețuri pentru terminal. Informațiile nu reprezintă vreo speculație sau scăpare pe web, ci...

în vreme ce noi încă așteptăm în România tableta Surface în varianta Windows RT, versiunea Windows 8 Pro se apropie și astăzi aflăm chiar primele prețuri pentru terminal. Informațiile nu reprezintă vreo speculație sau scăpare pe web, ci pur și simplu o postare a unui oficial Microsoft, Panos Panay, general manager al proiectului Surface.

Surface în versiunea Windows 8 Pro va fi disponibilă din ianuarie 2013, cu un preț ce pornește de la 899 dolari. Microsoft Surface Pro va veni în două versiuni, una de 64 GB cu preț de 899 dolari și una de 128 GB la 999 dolari. Asta înseamnă că terminalele vor ajunge în România cu prețuri de aproximativ 1000 de euro, dacă e să fim pesimiști. Ambele versiuni vin la pachet cu un stylus Surface și se pare că tableta va suporta tehnologia Palm Block, care ca și în cazul lui Galaxy Note 10.1 nu interpretează atingerile din greșeală cu palma pe ecran.

Surface cu Windows 8 Pro păstrează designul primului Surface, incorporând o carcasă din magneziu Dark Titanium, antene MIMO pentru viteză și conexiune mai bună WiFi, plus celebrul suport din spate. Ce e diferit față de Surface RT e interiorul, cu procesor Intel Core i5 în loc de Tegra 3, un display de 10.6 inch ClearType cu rezoluție 1080p și un port full USB 3.0. Tableta va rula toate aplicațiile compatibile cu Windows 7 în acest moment, deci practic va ține loc de PC.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×