iTunes dezvăluie din greșeală o funcție a lui iOS 5: sincronizarea automată a aplicațiilor

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.091 ori
<b>iTunes dezvăluie din greșeală o funcție a lui iOS 5: sincronizarea automată a aplicațiilor</b>Apple a oferit din greșeală un indiciu cu privire la una dintre viitoarele funcții din iOS 5 și anume sincronizarea automată a aplicațiilor. Acest indiciu și-a făcut apariția în iTunes, dar a dispărut la puțin timp după, confirmând...

Apple a oferit din greșeală un indiciu cu privire la una dintre viitoarele funcții din iOS 5 și anume sincronizarea automată a aplicațiilor. Acest indiciu și-a făcut apariția în iTunes, dar a dispărut la puțin timp după, confirmând autenticitatea scăpării.

O verificare a paginii de actualizări realizată de către Marcelo Alves a dus la descoperirea faptului că un terminal Apple poate suporta descărcarea automată de update-uri pentru aplicațiile cumpărate. în iOS 4.3 nu există o astfel de funcție, deci ne ducem cu gândul imediat la iOS 5.0. Cu această funcție activată, nu va mai fi nevoie să faceți sincronizarea pentru a actualiza aplicațiile, dar aici apare o problemă.

Presupunând că aveți sute de aplicații instalate și toate își face actualizări în mod regulat fără a vă anunța, cum rămâne cu traficul de date lunar pe care îl presupun actualizările? Probabil va exista și o opțiune de dezactivare a opțiunii de actualizare automată, altfel Apple se va alege cu un nou proces.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×