Produse evoMAG.ro

iTunes dezvăluie din greșeală o funcție a lui iOS 5: sincronizarea automată a aplicațiilor

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.011 ori
<b>iTunes dezvăluie din greșeală o funcție a lui iOS 5: sincronizarea automată a aplicațiilor</b>Apple a oferit din greșeală un indiciu cu privire la una dintre viitoarele funcții din iOS 5 și anume sincronizarea automată a aplicațiilor. Acest indiciu și-a făcut apariția în iTunes, dar a dispărut la puțin timp după, confirmând...

Apple a oferit din greșeală un indiciu cu privire la una dintre viitoarele funcții din iOS 5 și anume sincronizarea automată a aplicațiilor. Acest indiciu și-a făcut apariția în iTunes, dar a dispărut la puțin timp după, confirmând autenticitatea scăpării.

O verificare a paginii de actualizări realizată de către Marcelo Alves a dus la descoperirea faptului că un terminal Apple poate suporta descărcarea automată de update-uri pentru aplicațiile cumpărate. în iOS 4.3 nu există o astfel de funcție, deci ne ducem cu gândul imediat la iOS 5.0. Cu această funcție activată, nu va mai fi nevoie să faceți sincronizarea pentru a actualiza aplicațiile, dar aici apare o problemă.

Presupunând că aveți sute de aplicații instalate și toate își face actualizări în mod regulat fără a vă anunța, cum rămâne cu traficul de date lunar pe care îl presupun actualizările? Probabil va exista și o opțiune de dezactivare a opțiunii de actualizare automată, altfel Apple se va alege cu un nou proces.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×