IUNI U2, un smartphone cu cameră Ultrapixel frontală, produs de o ramură a Gionee

3.159 ori
<b>IUNI U2, un smartphone cu cameră Ultrapixel frontală, produs de o ramură a Gionee</b>Gionee este un dezvoltator de telefoane din China, care se afla în spatele unora dintre modelele Allview de top, iar acum un brand derivat din Gionee a creat un terminal care ne atrage atenția prin dotările sale. Pe numele său IUNI, acesta este...

Gionee este un dezvoltator de telefoane din China, care se afla în spatele unora dintre modelele Allview de top, iar acum un brand derivat din Gionee a creat un terminal care ne atrage atenția prin dotările sale. Pe numele său IUNI, acesta este brandul mobil online al celor de la Gionee, iar noul device este numit U2.

El are un design elegant și vine cu un procesor Snapdragon 800 de 2.2 GHz, un display de 4.7 inch cu rezoluție Full HD și panou LTPS, dar și o cameră frontală Ultrapixel. Handsetul vine cu o carcasă din aluminiu mai îngustă decât cea a lui Huawei Ascend P6, iar la bordul acestui smartphone se mai află și 3 GB RAM.

IUNI U2

Prețul sau este incredibil: doar 320 de dolari în versiunea high end de 32 GB, în vreme ce modelul cu 16 GB stocare și 2 GB RAM costă doar 290. IUNI U2 are o cameră principală de 16 megapixeli în spate, iar în față o cameră Ultrapixel de 4 MP, cea de pe HTC One, se pare. Primim și o baterie de 2200 mAh, dar lipsește conectivitatea 4G LTE aici. Cum vă suna un telefon de 300 de dolari cu aceeași camera în față pe care o are HTC One în spate?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×