Un brevet Nokia poate recunoaște gesturi care pornesc din afara ecranului

Autor:  | Publicat în:  Nokia 907 ori
<b>Un brevet Nokia poate recunoaște gesturi care pornesc din afara ecranului</b>Nokia a brevetat recent o tehnologie care permite utilizarea marginilor unui telefon sau tabletă pentru a recunoaște inputul touch. Astăzi vedem un alt brevet din aceeași sferă, cu privire la gesturi de această dată. &nbsp; Brevetul acoperă...

Nokia a brevetat recent o tehnologie care permite utilizarea marginilor unui telefon sau tabletă pentru a recunoaște inputul touch. Astăzi vedem un alt brevet din aceeași sferă, cu privire la gesturi de această dată.

Brevetul acoperă gesturile care pornesc sau se opresc cu puțin în afară touchscreen-ului. Documentele oficiale arata că aceste gesturi pot fi folosite pentru a deschide aplicații, a forma numere de telefon sau a porni căutări în aplicații. Utilizarea marginilor ecranului va aduce cu siguranță display-uri cu margini cât mai subțiri și conceptul de edge to edge va prinde în sfârșit contur.

Până acum puține companii s-au apropiat de conceptul edge to edge real, rămânând mereu câțiva milimetri la stânga și la dreapta ecranului. Acum suntem gata și de terminale fără muchii reale, ci doar ecran pur. Evident, există și aspectul fragilitate a marginilor din sticlă aici, dar se va rezolva și această problemă odată cu noi generații de Gorilla Glass.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×