iWatch, ceasul Apple cu proiector LCD incorporat

5.605 ori
<b>iWatch, ceasul Apple cu proiector LCD incorporat</b>Antonio De Rosa este cunoscut pentru conceptele de iPhone 4G pe care le-a creat, dar iata ca el isi extinde aria de activitate, realizand si un design concept de ceas Apple. Pe numele sau iWatch, conceptul este prezentat in imaginile de mai jos: iWatch...

Antonio De Rosa este cunoscut pentru conceptele de iPhone 4G pe care le-a creat, dar iata ca el isi extinde aria de activitate, realizand si un design concept de ceas Apple. Pe numele sau iWatch, conceptul este prezentat in imaginile de mai jos:

iWatch vine cu un corp din aluminiu, suport pentru WiFi si Bluetooth, un reader RSS, 16 GB memorie interna si un sistem de predictie meteo. Veti putea conecta/sincroniza ceasul cu iPad-ul sau iPhone-ul, dar cea mai interesanta caracteristica a acestui ceas concept este proiectorul sau LCD incorporat.

Acesta e capabil sa proiecteze oriunde si oricand imagini si speram noi si clipuri video din memoria gadgetului. Retineti faptul ca acesta este doar un concept, iar sansele sunt mici ca el sa devina realitate prea curand.

iWatch

iWatch

iWatch

iWatch

iWatch

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×