Android 2.2 (Froyo), in primul screenshot disponibil

Autor:  | Publicat în:  Google 1.173 ori
<b>Android 2.2 (Froyo), in primul screenshot disponibil</b>Utilizatorul Twitter @pixeladdikt a realizat o premiera cu doar cateva ore in urma, publicand pe web primul screenshot al noii variante de Android, versiunea 2.2 (aka Froyo). &nbsp; &nbsp; Acesta este meniul Home al OS-ului, imaginea fiind capturata din...

Utilizatorul Twitter @pixeladdikt a realizat o premiera cu doar cateva ore in urma, publicand pe web primul screenshot al noii variante de Android, versiunea 2.2 (aka Froyo).

Acesta este meniul Home al OS-ului, imaginea fiind capturata din ultima secunda a unui clip video postat de angajatul Adobe Ryan Stewart pe blogul sau. Clipul video a fost realizat pentru a arata functiile lui Flash 10.1 pe Android, iar continuturile Flash au rulat fara probleme pe platforma celor de la Google.

Din putinul pe care l-am vazut, se pare ca Froyo va sosi cu un launcher updatat, care va permite atat lansarea unei liste de aplicatii, cat si a functii de apelare sau a browserului. Functia de cautare a primit un mic upgrade, dupa cum se observa din prezenta micutei sageti de sub iconul Google. E posibil ca acest widget sa permita acum selectarea dintr-o lista de motoare de cautare, sau alegerea zonei de cautare a informatiilor pe telefon.

Asteptam cu nerabdare evenimentul Google I/O, cel in cadrul caruia va debuta Android 2.2, in varianta completa si finisata.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×