Android 2.2 (Froyo), in primul screenshot disponibil

1.196 ori
<b>Android 2.2 (Froyo), in primul screenshot disponibil</b>Utilizatorul Twitter @pixeladdikt a realizat o premiera cu doar cateva ore in urma, publicand pe web primul screenshot al noii variante de Android, versiunea 2.2 (aka Froyo). &nbsp; &nbsp; Acesta este meniul Home al OS-ului, imaginea fiind capturata din...

Utilizatorul Twitter @pixeladdikt a realizat o premiera cu doar cateva ore in urma, publicand pe web primul screenshot al noii variante de Android, versiunea 2.2 (aka Froyo).

Acesta este meniul Home al OS-ului, imaginea fiind capturata din ultima secunda a unui clip video postat de angajatul Adobe Ryan Stewart pe blogul sau. Clipul video a fost realizat pentru a arata functiile lui Flash 10.1 pe Android, iar continuturile Flash au rulat fara probleme pe platforma celor de la Google.

Din putinul pe care l-am vazut, se pare ca Froyo va sosi cu un launcher updatat, care va permite atat lansarea unei liste de aplicatii, cat si a functii de apelare sau a browserului. Functia de cautare a primit un mic upgrade, dupa cum se observa din prezenta micutei sageti de sub iconul Google. E posibil ca acest widget sa permita acum selectarea dintr-o lista de motoare de cautare, sau alegerea zonei de cautare a informatiilor pe telefon.

Asteptam cu nerabdare evenimentul Google I/O, cel in cadrul caruia va debuta Android 2.2, in varianta completa si finisata.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×