Jailbreak iOS 5 deja disponibil via Redsn0w

1.077 ori
<b>Jailbreak iOS 5 deja disponibil via Redsn0w</b>Nici nu a fost lansat bine iOS 5 pe terminalele compatibile de la Apple și deja avem o metodă de jailbreak... Pot spune că aceasta a sosit mai târziu decât se întâmplă de obicei, deci Apple a întărit protecțiile software pe platforma sa. &nbsp;...

Nici nu a fost lansat bine iOS 5 pe terminalele compatibile de la Apple și deja avem o metodă de jailbreak... Pot spune că aceasta a sosit mai târziu decât se întâmplă de obicei, deci Apple a întărit protecțiile software pe platforma sa.

Obișnuitul Redsn0w este aici cu versiunea 0.9.9b4, care oferă suport pentru iOS 5 pe iPhone 4GS, iPhone 4, iPod touch (gen 3 și 4) și iPad 1. Deocamdată nici urmă de suport pentru iPad 2 sau iPhone 4S, dar echipa de hackeri lucrează la asta chiar acum. Deocamdată doar jailbreak-ul tethered este disponibil, dar cine vrea așa ceva la final de 2011, în era modernă?

Pașii pentru a ajunge să instalați toate softurile neaprobate de Apple din Cydia sunt simpli: descărcați Redsn0w (pentru Mac sau Windows), porniți aplicația, dați click pe Jailbreak și apoi conectați telefonul/tableta la PC. Telefonul/tableta trebuie să fie închise, iar apoi apăsați pe butonul Sleep și Home simultan timp de 10 secunde. După ce ați făcut acest lucru dați drumul butonului Sleep și continuați să țineți apăsat pe Home pentru încă 15 secunde, urmând apoi că device-ul să intre în mod DFU.

Apoi folosiți-vă de fișierul iPSW al lui iOS 5 și gata jailbreak-ul!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×