Jailbreak iOS 5 deja disponibil via Redsn0w

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.064 ori
<b>Jailbreak iOS 5 deja disponibil via Redsn0w</b>Nici nu a fost lansat bine iOS 5 pe terminalele compatibile de la Apple și deja avem o metodă de jailbreak... Pot spune că aceasta a sosit mai târziu decât se întâmplă de obicei, deci Apple a întărit protecțiile software pe platforma sa. &nbsp;...

Nici nu a fost lansat bine iOS 5 pe terminalele compatibile de la Apple și deja avem o metodă de jailbreak... Pot spune că aceasta a sosit mai târziu decât se întâmplă de obicei, deci Apple a întărit protecțiile software pe platforma sa.

Obișnuitul Redsn0w este aici cu versiunea 0.9.9b4, care oferă suport pentru iOS 5 pe iPhone 4GS, iPhone 4, iPod touch (gen 3 și 4) și iPad 1. Deocamdată nici urmă de suport pentru iPad 2 sau iPhone 4S, dar echipa de hackeri lucrează la asta chiar acum. Deocamdată doar jailbreak-ul tethered este disponibil, dar cine vrea așa ceva la final de 2011, în era modernă?

Pașii pentru a ajunge să instalați toate softurile neaprobate de Apple din Cydia sunt simpli: descărcați Redsn0w (pentru Mac sau Windows), porniți aplicația, dați click pe Jailbreak și apoi conectați telefonul/tableta la PC. Telefonul/tableta trebuie să fie închise, iar apoi apăsați pe butonul Sleep și Home simultan timp de 10 secunde. După ce ați făcut acest lucru dați drumul butonului Sleep și continuați să țineți apăsat pe Home pentru încă 15 secunde, urmând apoi că device-ul să intre în mod DFU.

Apoi folosiți-vă de fișierul iPSW al lui iOS 5 și gata jailbreak-ul!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×