Jailbreak tethered redsn0w 0.9.9b9 disponibil acum: iată noutățile implementate!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.157 ori
<b>Jailbreak tethered redsn0w 0.9.9b9 disponibil acum: iată noutățile implementate!</b>Faimosul hacker și dezvoltator MuscleNerd a anunțat pe Twitter că a pus la dispoziția publicului un nou jailbreak tethered și anume redsn0w 0.9.9b9. Acesta aduce o serie de modificări importante față de predecesorul său și este văzut chiar de...

Faimosul hacker și dezvoltator MuscleNerd a anunțat pe Twitter că a pus la dispoziția publicului un nou jailbreak tethered și anume redsn0w 0.9.9b9. Acesta aduce o serie de modificări importante față de predecesorul său și este văzut chiar de către creatorul său drept un cadou de Crăciun pentru utilizatori.

MuscleNerd și ai lui recomandă ca jailbreakerii să nu se grăbească prea mult cu acest update, cel puțin până nu apar și jailbreak-uri untethered ca alternativă. în ce îl privește pe redsn0w 0.9.9b9, aflați că acesta aduce suport nativ pentru iOS 5.0.1, suport extins la funcții ale lui redsn0w precum Jailbreak, Just Book, Fetch blobs, Stitch blobs și Recovery Fix. iBooks funcționează acum fără probleme în varianta 5.0 și 5.0.1 și mai aflați că posesorii de iPhone 3GS cu bootrom vechi pot crea IPSW-uri personalizate fără probleme.

Noul redsn0w aduce și o actualizare de compatibilitate cu ultrasn0w pentru iOS 5.0.1, dar aceasta va sosi în decursul zilei de azi. De asemenea redsn0w 0.9.9b9 oferă suport pentru noile iPhone 4 de 8 GB și permite utilizatorilor Windows, nu doar celor OS X să folosească butonul Custom pentru a crea IPSW-uri fără update-uri de baseband. în cele din urmă menționez că posesorii de iPhone 3GS nu trebuie să facă flashing la basebandul de iPad, deoarece acesta nu va funcționa pe modelele 3GS asamblate mai târziu de săptămâna 35 din 2011.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×