Jailbreak untethered pentru iPhone 4S și iPad 2, acum cu Absinthe pentru Windows

1.039 ori
<b>Jailbreak untethered pentru iPhone 4S și iPad 2, acum cu Absinthe pentru Windows</b>Ieri vă prezentam o metodă de jailbreak untethered pentru terminalele cu procesor Apple A5, sub numele de Absinthe, dar care venea doar în varianta pentru Mac. Azi vă prezentăm și varianta pentru Windows, iar în rândurile următoare aflați și...

Ieri vă prezentam o metodă de jailbreak untethered pentru terminalele cu procesor Apple A5, sub numele de Absinthe, dar care venea doar în varianta pentru Mac. Azi vă prezentăm și varianta pentru Windows, iar în rândurile următoare aflați și detalii despre cum puteți utiliza acest jailbreak.

Rețineți că acest procedeu se aplică pentru iPhone 4S și iPad 2 cu iOS 5.0 și 5.0.1 la bord. De aici puteți descărca Absinthe pentru Windows și rețineți un aspect: iPad 2 trebuie să aibă iOS 5.0.1, iar iPhone 4S poate fi ținut la iOS 5.0, dar dacă vreți să îl și deblocați ulterior, puteți să aveți instalat iOS 5.0.1. Extrageți Absinthe din arhivă din linkul de mai sus și rulați-l, apoi conectați terminalul Apple la PC și apăsați pe butonul Jailbreak din Absinthe. Softul va completa cei câțiva pași ai procesoului și apoi va da reboot terminalului.

Odată ce iPad-ul sau iPhone 4S booteaza, veți observa iconul Absinthe pe ecranul Home de pe terminal, iar dacă îl apăsați device-ul va reboota din nou. Dacă site-ul e picat și nu rebooteaza iDevice-ul, atunci puteți accesa szona de Setări, apoi Rețea, VPN și activă VPN-ul. Nu vă speriați dacă primiți un mesaj de eroare, deoarece e normal. După următorul reboot, veți avea Cydia instalat și totul va fi OK. Rețineți că Mobilissimo.ro nu încurajează hackul de terminale mobile, deoarece acestea devin vulnerabile și instabile în acest condiții!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×