BlackBerry P9981 Porsche Design ajunge la FCC; Iată componentele sale!

1.266 ori
<b>BlackBerry P9981 Porsche Design ajunge la FCC; Iată componentele sale!</b>BlackBerry P9981, produs al celor de la Porsche Design nu este vreun prototip sau concept, ci un telefon fashion real, care este de vânzare în Dubai în acest moment. Ei bine, el nu este disponibil chiar în toate țările din lume, dar face pași în...

BlackBerry P9981, produs al celor de la Porsche Design nu este vreun prototip sau concept, ci un telefon fashion real, care este de vânzare în Dubai în acest moment. Ei bine, el nu este disponibil chiar în toate țările din lume, dar face pași în această direcție, ajungând acum la stadiul de aprobare de către autoritatea FCC.

în imaginea de mai sus vedeți disecția acestui telefon, procedeu pe care FCC îl realizează pentru fiecare device pe care îl testează și aprobă. Observați că avem de-a face aici cu un design original, în special pentru un BlackBerry, iar RIM se abată în sfârșit de la lookul plictisitor pe care îl tot repeta pe telefoanele sale de ani buni. Dacă va intrigă acest handset, sau aveți drum prin Dubai, aflați că el vine cu un ecran touch de 2.8 inch, tastatură QWERTY, trackpad optic și carcasă cu grosimea de 11.3 mm.

BlackBerry P9981 cântărește 155 de grame, suportă o rezoluție de 640 x 480 pixeli și pune la dispoziția utilizatorului 8 GB memorie internă, 768 MB RAM, slot microSD, conectivitate HSDPA de până la 14.4 Mbps, Bluetooth 2.1 și NFC. Smartphone-ul cu design inedit rulează BlackBerry OS 7.0, folosindu-se de un procesor Qualcomm de 1.2 GHz. Ultima oară când am aflat detalii despre acest terminal, el costa în jur de 2000 de dolari, preț destul de prohibitiv.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×