Jamie Oliver, cel mai nou fan Windows Phone 7; Smartphone-urile intră În showurile TV culinare (Video)

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.505 ori
<b>Jamie Oliver, cel mai nou fan Windows Phone 7; Smartphone-urile intră În showurile TV culinare (Video)</b>Jamie Oliver este probabil cel mai popular bucătar cu emisiune culinară TV din lume, astfel că expunerea sa este ideală pentru a promova un produs. Se poate spune cu ușurință că e mai mult decât o coincidență faptul că Jamie a folosit un...

Jamie Oliver este probabil cel mai popular bucătar cu emisiune culinară TV din lume, astfel că expunerea sa este ideală pentru a promova un produs. Se poate spune cu ușurință că e mai mult decât o coincidență faptul că Jamie a folosit un smartphone Windows Phone 7 în emisiunea sa din data de 14 iunie.

Acest show televizat poartă numele de "Food Revolution Hits Hollywood" și în cel mai nou episod bucătarul a folosit metoda de căutare vocală din Bing pentru a găsi o școală în zona sa. Rezultatele au fost afișate rapid, iar Jamie a fost foarte încântat de promptitudinea terminalului. Lucrurile ar fi fost și mai interesante dacă vedeta ar fi folosit un model Nokia, dar din câte putem distinge (și din comentariile de pe YouTube) acesta pare a fi un handset Samsung Focus.

Alte câteva seriale și showuri TV care includ numeroase telefoane Windows Phone 7 sunt: Bones, Chase TV, Vampire Diaries, Gossip Girl, iar în acest ritm în loc de "Google it" am putea avea în curând expresia "Bing it".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×