LG Optimus 3D a debutat oficial În Europa - primul telefon cu cameră 3D și ecran 3D

Autor:  | Publicat în:  LG 1.689 ori
<b>LG Optimus 3D a debutat oficial În Europa - primul telefon cu cameră 3D și ecran 3D</b>După câteva amânări și o așteptare îndelungată, LG Optimus 3D a debutat în Europa, reprezentând încă o premieră pentru producătorul asiatic: primul telefon cu ecran 3D și cameră 3D de pe piața internațională. LG mai are în palmares cel...

După câteva amânări și o așteptare îndelungată, LG Optimus 3D a debutat în Europa, reprezentând încă o premieră pentru producătorul asiatic: primul telefon cu ecran 3D și cameră 3D de pe piața internațională. LG mai are în palmares cel puțin două premiere: primul telefon dual core (LG Optimus 2X) și primul telefon cu cameră frontală de 2 megapixeli (LG Optimus Black).

Nou-sositul Optimus 3D este disponibil în Europa acum și suntem siguri că va sosi și în România cât de curând. Alte modele cu ecran 3D sunt HTC EVO 3D și Sharp SH-12C, dar acestea nu au fost lansate încă pe continentul nostru. în ce privește LG Optimus 3D, acesta vine cu Android 2.2 Froyo (bizară alegere), un display touch de 4.3 inchi cu grafică 3D suportată și fără a fi nevoie de ochelari speciali.

Rezoluția acestui ecran este de 800 x 480 pixeli, iar dotările noului smartphone mai includ un procesor dual core de 1 GHz (TI OMAP4430), 512 MB RAM dual channel, o cameră frontală de 1.3 megapixeli și o cameră duală de 5 megapixeli cu suport pentru captură video 3D 1080p la 24 fps în partea din spate.

Telefonul suportă o viteză de download HSPA+ de 14.4Mbps și mai vine cu un port HDMI și o baterie de 1500 mAh.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×