Japan Display anunță două ecrane quad HD LCD pentru telefoane

1.271 ori
<b>Japan Display anunță două ecrane quad HD LCD pentru telefoane</b>LG se făcuse remarcată până acum pentru ecranele sale flexibile, curbate și cele cu rezoluție quad HD, dar iată că și din Japonia vin câteva panouri interesante. Japan Display, un conglomerat format din 3 mari jucători locali a anunțat două...

LG se făcuse remarcată până acum pentru ecranele sale flexibile, curbate și cele cu rezoluție quad HD, dar iată că și din Japonia vin câteva panouri interesante. Japan Display, un conglomerat format din 3 mari jucători locali a anunțat două LCD-uri noi pentru smartphone-uri.

E vorba despre ecrane LTPS (low temperature polysilicon), care oferă o rezoluție de 2560 x 1440 pixeli. Unul dintre ele este un panou de 5.4 inch, iar celalalt este unul de 6.2 inch pentru mega phableturi. Ambele LCD-uri au margini de doar 1 mm, deci vor genera terminale edge to edge cu margini extra slim.

Japan Display nu are încă niște parteneri foarte clari pentru utilizarea tehnologiilor sale, dar e clar că Hitachi, Sony sau Toshiba, membri ai conglomeratului au prioritate. Cum vă suna un Xperia Z2 cu ecran quad HD și procesor 8 core la anul?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×