Samsung amendată pentru defăimarea HTC prin postari false pe web

1.379 ori
<b>Samsung amendată pentru defăimarea HTC prin postari false pe web</b>Nu e prima oară când auzim că Samsung ar plăti postaci care să scrie review-uri mincinoase pe web, dar de această dată e vorba despre review-uri mincinoase cu privire la concurență. Samsung a fost amendată cu 340.000 de dolari pentru această...

Nu e prima oară când auzim că Samsung ar plăti postaci care să scrie review-uri mincinoase pe web, dar de această dată e vorba despre review-uri mincinoase cu privire la concurență. Samsung a fost amendată cu 340.000 de dolari pentru această inițiativă rușinoasă.

Bănuiesc că din cele 10 miliarde de dolari alocate de Samsung pentru marketing, măcar câteva sute de mii ajung și la postaci de acest gen. O investigație lansată de Comisia de Comerț din Taiwan în acest an a descoperit că Samsung plătea studenți pentru a posta comentarii negative pe forumuri locale cu privire la terminalele HTC.

în plus, aceleași persoane postau și comentarii pozitive despre Samsung. Deocamdată coreenii nu au făcut apel, dar cei 300.000 de dolari sunt o sumă infimă, pe care gigantul o poate plăti oricând. Unul dintre exemplele de defăimare citate este cel al unui utilizator care se plângea că handsetul HTC One X al prietenei sale se tot bloca. Tot el menționă că Galaxy Note este net superior lui HTC Sensation XL.

Samsung Taiwan aproape că a recunoscut rușinea, afirmând că "a încetat marketingul prin postari de comentarii anonime". și rețineți că nu e prima oară când Samsung face acest lucru? Când vor pune oare utilizatorii de un boicot contra acestei companii hraparete?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×