HTC ar putea face câteva schimbări; chipuri MediaTek pentru telefoanele mid-range

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.137 ori
<b>HTC ar putea face câteva schimbări; chipuri MediaTek pentru telefoanele mid-range</b>Potrivit unui raport realizat de Nomura Securities, unul dintre cei mai mari investitori din Asia, cei de la HTC sunt pregătiți să schimbe câteva lucruri. HTC se gândește la un plan care include realizarea a unui număr de 4 pași. &nbsp; Primul pas...

Potrivit unui raport realizat de Nomura Securities, unul dintre cei mai mari investitori din Asia, cei de la HTC sunt pregătiți să schimbe câteva lucruri. HTC se gândește la un plan care include realizarea a unui număr de 4 pași.

Primul pas de pe listă deja a fost realizat, președinta Wang și-a asumat responsabilitatea pentru vânzări și pentru managementul lanțurilor de aprovizionare cu produse. Al 2-lea pas este acela ca directorul Chou să se ocupe cu dezvoltarea produselor. De asemenea HTC ar putea muta o parte din producție la fabrica Foxconn sau Winstron.

Cel de-al 3-lea pas constă în utilizarea chipurilor MediaTek care au un cost foarte scăzut. HTC va folosi genul acesta de chipuri pentru telefoanele din categoria low-cost sau mid-range. Pasul numărul 4 este acela de a-și forma parteneriate strategice noi. Există un zvon despre posibilul parteneriat între HTC și operatorul China Mobile. Acest operator deține în prezent peste 750 de milioane de abonați și ar putea deveni un prieten de nădejde pentru HTC.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×