LG prezintă un display 3D pentru telefoane mobile la CES 2011

1.583 ori
<b>LG prezintă un display 3D pentru telefoane mobile la CES 2011</b>LG a prezentat oficial un nou display 3D pentru telefoane mobile în cadrul CES 2011. Acesta poate fi folosit fără ochelari speciali și avem de-a face cu un ecran de 4.3 inchi, care suportă vizualizarea de conținuturi 3D. &nbsp; Display-ul este un...

LG a prezentat oficial un nou display 3D pentru telefoane mobile în cadrul CES 2011. Acesta poate fi folosit fără ochelari speciali și avem de-a face cu un ecran de 4.3 inchi, care suportă vizualizarea de conținuturi 3D.

Display-ul este un touchscreen WVGA, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli și care folosește tehologia "applied parallax barrier", bazată pe o serie de mecanisme care blochează lumina și sunt atașate panoului LCD frontal. Scopul acestei tehnologii este ca ochiul drept și cel stâng al utilizatorului să vadă imagini diferite, oferind impresia adâncimii și efectul 3D.

Având în vedere evoluția acestor tehnologii de vizualizare nu ne-ar mira ca la CES 2012 să vedem și primele telefoane capabile de proiectarea unor holograme, iar până la finalul anului să realizăm captura video și foto 3D cu ajutorul smartphone-urilor.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×