Japonia si China colaboreaza in dezvoltarea unor noi servicii de telefonie

1.720 ori
<b>Japonia si China colaboreaza in dezvoltarea unor noi servicii de telefonie</b>Doua dintre cele mai importante piete ale telefoniei mobile, Japonia si China sunt gata sa dezvolte in colaborare o retea de telefonie de noua generatie. Aceasta va fi implementata pe piata chineza si va deschide noi canale de comercializare pentru...

Doua dintre cele mai importante piete ale telefoniei mobile, Japonia si China sunt gata sa dezvolte in colaborare o retea de telefonie de noua generatie.

Aceasta va fi implementata pe piata chineza si va deschide noi canale de comercializare pentru producatorii japonezi de telefoane. Infrastructura serviciilor chineze de telefonie mobila este deocamdata bazata in special pe conectivitate 2G, asta in vreme ce Japonia a adus 3G-ul la 100% din infrastructura sa cu doar cateva saptamani in urma.

Primul ministru japonez, Taro Aso se va intalni cu premierul chinez si cu presedintele in zilele viitoare, urmand ca tarile partenere sa dezvolte servicii 3G si 3.5G, ideale pentru transferul de continuturi video. Un motiv neoficial al acestei colaborari este inlaturarea competiei din Europa si America, atat in productia de hardware, cat si la capitolul servicii.

In Japonia exista 100 de milioane de utilizatori de telefoane mobile, numar deloc impresionant pe langa cei 600-700 de milioane de clienti din China.

[Via: Crunchgear.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×