Palm invie proiectul Foleo, sub forma unui netbook

1.201 ori
<b>Palm invie proiectul Foleo, sub forma unui netbook</b>Daca Apple lanseaza un netbook (conform zvonurilor), de ce nu ar face-o si Palm? Ei bine iata ca producatorul lui Pre doreste sa invie proiectul Foleo, lansand un netbook care sa ruleze sistemul de operare webOS. Analistul Trip Chowdhry afirma ca designul...

Daca Apple lanseaza un netbook (conform zvonurilor), de ce nu ar face-o si Palm? Ei bine iata ca producatorul lui Pre doreste sa invie proiectul Foleo, lansand un netbook care sa ruleze sistemul de operare webOS.

Analistul Trip Chowdhry afirma ca designul terminalului va aduce cu cel al conceptului original Foleo, un companion care nu a mai ajuns pe piata. Bazat pe un procesor ARM, noul netbook va folosi un chipset Qualcomm Gobi pentru conectivitate 3G si o baterie care va rezista 8-10 ore, chiar si in timpul utilizarii Internetului.

Ca si in cazul lui Palm Pre, fosti angajati Apple se vor ocupa de acest proiect si aflam si ca terminalul va sosi la pretul de 399 de dolari, similar cu cel al celorlalte netbookuri de 10 inchi de pe piata, chiar daca acestea nu suporta conectivitate 3G. Palm nu a confirmat inca aceste informatii, dar ceea ce e sigur e ca exista cateva companii care iau in calcul dezvoltarea unor PC-uri portabile entry level, care sa ruleze Android sau webOS si sa vina intr-un ambalaj cu pret redus.

[Via: Electronista.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×