Jerry Seinfeld si Bill Gates, actori in reclame anti-Apple

1.321 ori
<b>Jerry Seinfeld si Bill Gates, actori in reclame anti-Apple</b>Dupa ce Bill Gates s-a retras oficial de la carma Microsoft, pentru a se ocupa de fundatia sa caritabila, miliardarul american se pregateste sa joace rolul vietii sale, ca actor al reclamelor anti-Apple. Acestea isi vor face aparitia in cadrul unei noi...

Dupa ce Bill Gates s-a retras oficial de la carma Microsoft, pentru a se ocupa de fundatia sa caritabila, miliardarul american se pregateste sa joace rolul vietii sale, ca actor al reclamelor anti-Apple. Acestea isi vor face aparitia in cadrul unei noi campanii in septembrie si il vor include si pe celebrul Jerry Seinfeld.

Microsoft isi va incepe campania de marketing anti-Apple din data de 4 septembrie, incercand sa demonstreze publicului ca Mac-urile nu sunt atat de "cool" pe cat par. Avand motto-ul "Windows, Not Walls", reclamele vor sublinia deschiderea sistemului de operare Vista si modelul de afaceri Apple, care nu raspunde cerintelor utilizatorilor. Jerry Seinfeld va fi elementul amuzant al reclamelor, Microsoft platind 10 milioane de dolari pentru prestatia sa.

Si asta ca parte a unei uriase campanii de advertising a celor de la Microsoft,in valoare de 300 de milioane de dolari, creata cu scopul de a remedia imaginea sifonata a lui Windows Vista. In plus, Microsoft doreste sa reabiliteze si playerul audio Zune, care de asemenea este perceput ca un esec de catre public. Printre actorii de comedie luati in calcul pentru reclame s-au numarat si Chris Rock sau Will Ferrell, dar Jerry Seinfeld a avut castig de cauza.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×