5 milioane de iPhone-uri 3G si 3 milioane de Mac-uri vandute in acest trimestru

1.016 ori
<b>5 milioane de iPhone-uri 3G si 3 milioane de Mac-uri vandute in acest trimestru</b>Analistii estimeaza ca Apple va avea o performanta impresionanta in acest trimestru, vanzand peste 5 milioane de iPhone-uri 3G si 3 milioane de Mac-uri. Vacanta de vara, problemele economiei mondiale si pretul crescut al combustibililor nu au afectat...

Analistii estimeaza ca Apple va avea o performanta impresionanta in acest trimestru, vanzand peste 5 milioane de iPhone-uri 3G si 3 milioane de Mac-uri.
Vacanta de vara, problemele economiei mondiale si pretul crescut al combustibililor nu au afectat imaginea Apple si performantele financiare ale companiei. Pe masura ce ne apropiem de finalul anului fiscal Apple (30 septembrie), analistii prezic vanzari record pentru terminalele iPhone si Mac-uri. Care este secretul Apple? Produse de calitate, la preturi destul de mari si nemultumirea publicului in ce priveste linia de produse Microsoft.

Astfel, tot mai multi utilizatori fie fac downgrade-ul la Windows XP, fiind dezamagiti de Vista, fie opteaza pentru un Mac. Studentii reprezinta o piata importanta pentru companie, de vreme ce acestia planuiesc sa cumpere numeroase iPod-uri, iPhone-uri si Mac-uri in urmatoarele luni, conform analistilor. Business Week afirma ca vanzarile zilnice de iPhone-uri 3G se ridica la 150.000 de unitati, dar suma va creste acum ca handsetul este disponibil in 20 de noi tari, incepand din data de 22 august.

Un angajat al companiei afirma ca Apple planuieste sa produca intre 40 si 45 de milioane de unitati ale terminalului in urmatoarele 12 luni, pentru a face fata cererii pentru iPhone 3G. La ora actuala, telefonul se vinde in 42 de tari, dar Steve Jobs a promis, la momentul lansarii noului iPhone, ca pana la finalul anului el va fi disponibil in 70 de tari. Se pare ca si Rusia si China vor fi adaugate pe lista in curand, crescand cifrele de vanzari ale producatorului american si mai mult.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×