Jocul Avatar vine cu grafica 3D pe telefoanele Android (Video)

2.069 ori
<b>Jocul Avatar vine cu grafica 3D pe telefoanele Android (Video)</b>Fiind disponibil la pretul (optional) de 4.99 dolari, jocul 3D Avatar a sosit cam tarziu in comparatie cu filmul dupa care s-a inspirat, dar macar avem de-a face cu un produs de calitate. Creat de catre Gameloft, titlul arata foarte bine pentru un joc de...

Fiind disponibil la pretul (optional) de 4.99 dolari, jocul 3D Avatar a sosit cam tarziu in comparatie cu filmul dupa care s-a inspirat, dar macar avem de-a face cu un produs de calitate. Creat de catre Gameloft, titlul arata foarte bine pentru un joc de pe platforma Android.

Interesant e faptul ca Avatar nu poate fi descarcat din Android Market, iar Gameloft cere utilizatorilor sa efectueze downloadul de pe serverele sale, in schimb. Exista si cateva modele nesuportate de acest titlu (LG Ally, Motorola Charm si altele), pe care il puteti juca si gratuit, in varianta demo.

Daca doriti sa depasiti gameplay-ul din demo si sa jucati Avatar in varianta full, taxa de 4.99 dolari poate fi platita sau nu, decizia apartinand gamerului, care poate continua distractia si fara sa achite taxa. Iata si cateva secvente din gameplay-ul acestui titlu, poate cel mai complex de pe Android de pana acum:

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×