Tablet cu buton p0rn? Doar Samsung Galaxy Tab si doar in Romania!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 9.377 ori
<b>Tablet cu buton p0rn? Doar Samsung Galaxy Tab si doar in Romania!</b>Daca sunteti de parere ca iPad este cel mai bun tablet, va intrebam doar atat: are tabletul Apple vreun buton p0rn? Raspunsul este in mod clar nu, Steve Jobs fiind obsedat de controlul parental pe "jucariile" sale. In schimb, un astfel de "buton" isi face...

Daca sunteti de parere ca iPad este cel mai bun tablet, va intrebam doar atat: are tabletul Apple vreun buton p0rn? Raspunsul este in mod clar nu, Steve Jobs fiind obsedat de controlul parental pe "jucariile" sale. In schimb, un astfel de "buton" isi face aparitia pe Samsung Galaxy Tab, dar nu are vreo legatura cu imagini sau clipuri destinate adultilor ci este doar prescurtarea cuvantului "Pornire" in varianta in limba romana a tabletului.

Cum am descoperit acest sa-i zicem easter egg? Cu ajutorul primei experiente hands-on din Romania cu tabletul Galaxy Tab, pe care am avut-o pe 1 octombrie, odata cu sosirea Caravanei Experience Samsung Tour la Timisoara. Terminalul de 7 inchi poate fi urmarit in actiune aici si suntem curiosi daca mai exista gadgeturi cu meniu in romana care sa fi adoptat aceasta prescurtare.

Daca ati mai descoperit astfel de functii haioase in meniurile in romana, nu ezitati sa le postati in sectiunea "Comentarii". Fie ca e vorba de traducerile titlurilor de filme din engleza in romana sau de software, limba noastra materna a dat mereu nastere unor astfel de probleme... Aceasta mica scapare a celor care au tradus interfata lui Galaxy Tab nu afecteaza deloc experienta utilizatorului si nici reusita producatorului Samsung, care a lansat in sfarsit un rival pentru iPad si un potential hit pe piata internationala si de ce nu si cea autohtona.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×