Telefonul Pantech New Sky IM-U560K, ideal pentru copilul din tine

1.229 ori
<b>Telefonul Pantech New Sky IM-U560K, ideal pentru copilul din tine</b>Iata un handset care va fermeca reprezentantele sexului frumos, mai ales acum ca ne apropiem de Valentine&#39;s Day si apoi de luna femeilor, martie. Este vorba de modelul Pantech IM-U560K, din imaginea de mai jos, care va va face sa va simtiti ca un...

Iata un handset care va fermeca reprezentantele sexului frumos, mai ales acum ca ne apropiem de Valentine's Day si apoi de luna femeilor, martie. Este vorba de modelul Pantech IM-U560K, din imaginea de mai jos, care va va face sa va simtiti ca un copil din nou.

Din pacate, terminalul este disponibil doar in Coreea si este adresat unui public feminin, dupa cum o dovedeste si coloritul sau. Handsetul incorporeaza un ecran touch si un accelerometru, cele doua permitandu-va sa va bucurati de jocuri si aplicatii originale. In plus, veti controla interfata telefonului prin gesturi si miscari (scuturarea telefonului, rasucirea) si fara a fi nevoie de tastatura.

IM-U560K este dotat cu un display de 2.6 inchi, tuner DMB TV, mod Photo/Video, un MP3 player si un translator din coreana in engleza.

Pantech IM-U560K

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×