Instalarea lui iOS 9 Beta 2 cere utilizatorilor ștergerea temporară a aplicațiilor pentru eliberarea memoriei

1.063 ori
<b>Instalarea lui iOS 9 Beta 2 cere utilizatorilor ștergerea temporară a aplicațiilor pentru eliberarea memoriei</b>Odată cu prezentarea oficială a lui iOS 9 direct de la WWDC 2015, aflam că această nouă versiune va sosi &icirc;ntr-un pachet compact de doar 1.9 GB, mărime ce sună foarte bine pentru acei utilizatori de terminale cu 16 GB de stocare. Totuși, din...

Odată cu prezentarea oficială a lui iOS 9 direct de la WWDC 2015, aflam că această nouă versiune va sosi într-un pachet compact de doar 1.9 GB, mărime ce sună foarte bine pentru acei utilizatori de terminale cu 16 GB de stocare. Totuși, din câte se pare, iOS 9 are nevoie de mai mult spațiu pentru instalare, lucru dezvăluit astăzi de către 9to5Mac.

Aparent, la instalarea iOS 9 Beta pe telefon, unii utilizatori au fost întâmpinați de către un mesaj prin care se cere ștergerea temporară a unor aplicații înainte de startul procesului de update către noua versiune.

Ulterior, la finalizarea instalării, aplicațiile ce au fost eliminate vor fi automat descărcate din AppStore. După cum știți, iOS 9 va aduce o versiune actualizată a asistenului virtual Siri, funcția de căutare Spotlight, cât și funcția de multitasking pentru iPad.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×