Jony Ive spune că iPhone X va evolua și va realiza lucruri pe care nu le poate face în prezent

1.454 ori
<b>Jony Ive spune că iPhone X va evolua și va realiza lucruri pe care nu le poate face în prezent</b>În cadrul unui interviu recent, Jony Ive (șef al departamentului de design Apple) a declarat câteva despre iPhone X, telefonul aniversar al companiei din Cupertino. Jony susține că iPhone X va evolua și va ajunge să realizeze

Schimbarea mult-așteptată de fanii Apple a venit în acest an odată cu iPhone X, un telefon cu adevărat revoluționar pentru firma din Cupertino raportat la device-urile anterioare. Am spus adio butonului home și scanner-ului de amprente Touch ID și am început să ne obișnuim cu ideea de scanare a feței pentru a debloca telefonul, asta în vreme ce ecranul a suferit un boost serios la capitolul dimensiune.

Ce cred că este deosebit la iPhone X, este că funcționalitatea sa este atât de determinată de software. Datorită fluidității software-ului, acest produs se va schimba și va evolua. În 12 luni, acest device va ajunge să facă lucruri pe care nu le poate face în prezent. Cred că asta este extraordinar. Cred că vom privi înapoi și îl vom vedea pe iPhone X drept o bornă importantă în ceea ce privește produsele pe care le-am dezvoltat.

Este clar că iPhone-urile se îndreaptă acum către o direcție diferită, lucru pe care și Jony Ive (șeful departamentului de design Apple) l-a confirmat. El a declarat că într-un an iPhone X va evolua serios și va ajunge să facă lucruri pe care în prezent nu le poate realiza.

Cel mai probabil se face referire la zona software, smartphone-ul urmând a primi actualizări importante pe parcursul lui 2018, sau odată cu debutul lu iOS 12. Mai sus aveți și spusele lui Jony Ive extrase din cadrul interviului dat revistei de design Wallpaper!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×