Steve Wozniak, cofondator Apple afirmă că iPhone X e primul model iPhone pe care nu-l va cumpăra în ziua întâi

1.569 ori
<b>Steve Wozniak, cofondator Apple afirmă că iPhone X e primul model iPhone pe care nu-l va cumpăra în ziua întâi</b>Un mare nume din istoria companiei Apple este și Steve Wozniak, unul dintre cofondatorii firmei care de curând a avut de făcut o declarație cel puțin inedită. El a declarat faptul că iPhone X va fi primul model de iPhone pe care nu îl va

Steve Wozniak este probabil cel mai vocal nume mare asociat cu Apple, cofondatorul companiei luând mai nou poziţie legat de iPhone X. Jovialul Woz a declarat că iPhone X este primul model de iPhone pe care nu are de gând să îl cumpere din prima zi.

Este inedit şi motivul său şi anume faptul că este complet mulţumit de modelul său iPhone 8. Şi asta în ciuda faptului că iPhone 8 nu aduce schimbări uriaşe faţă de iPhone 7. Dacă mă întrebaţi pe mine miroase a declaraţie cu rol de a încuraja clienţii să cumpere iPhone 8. Apple a mai încercat să încurajeze acest trend recent prin scoaterea de la vânzare a modelului iPhone 7 de 256 GB, pentru a impulsiona vânzările de unităţi iPhone 8.

Revenind la Woz, el declară că preferă să aştepte şi să vadă cum se descurcă iPhone X. Declaraţiile sale au venit în cadrul unui interviu la conferinţa Money 20/20. Trebuie subliniat că acelaşi Steve nu s-a ferit să afirme că "iPhone 8 este la fel ca iPhone 7, la fel ca iPhone 6 pentru mine". Pe de altă parte jovialul guru tech a precizat că soţia sa îşi va cumpăra un iPhone X, deci va avea ocazia să îl vadă îndeaproape la lucru.

Wozniak este îngrijorat cu privire la sistemul de recunoaştere facială Face ID, fiind sceptic cu privire la funcţionarea sa pe măsura promisiunilor. Nu e prima oară când excentricul miliardar exprimă păreri controversate, care ar fi fost penalizate dacă mai era în organigrama Apple. Acelaşi Woz sugerase ca Apple să producă un terminal cu Android şi lăudase chiar Windows Phone la un moment dat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×