Jurnal de bord MWC 2015, ziua 2: Colectarea badge-ului pentru târg și vizitarea împrejurimilor

995 ori
<b>Jurnal de bord MWC 2015, ziua 2: Colectarea badge-ului pentru târg și vizitarea împrejurimilor</b>Așa cum ați aflat din articolul precedent, seara trecută &icirc;n jurul orei 22:00 am ajuns &icirc;n Barcelona pentru a lua parte la t&acirc;rgul Mobile World Congress 2015, locație ce se află la cam o oră de mers pe jos de la apartamentul &icirc;n...

Așa cum ați aflat din articolul precedent, seara trecută în jurul orei 22:00 am ajuns în Barcelona pentru a lua parte la târgul Mobile World Congress 2015, locație ce se află la cam o oră de mers pe jos de la apartamentul în care am fost cazat prin intermediul platformei Airbnb.

Astăzi m-am trezit în jurul orei 8, iar după un duș rapid și un sandviș am pornit la drum spre MWC pentru a colecta badge-ul ce îmi permite intrarea la târg în perioada 2 - 5 martie. Am decis să merg pe jos până acolo, tocmai pentru a captura în fotografii și împrejurimile.

Zis și făcut, am deschis aplicația Here Maps în modul offline și am pornit în jungla urbană ce s-a dovedit a fi plină de viață, astăzi fiind sâmbătă, zi liberă. Vremea este foarte plăcută, atmosfera fiind aproximativ similară cu cea tipică unei zile de toamnă călduroase.

Jurnal de bord MWC 2015, ziua 2: Colectarea badge-ului pentru târg și vizitarea împrejurimilor

Imediat după ce am ieșit din apartament am avut ocazia să arunc o privire mai detaliată asupra mall-ului de vizavi, și anume Arenas de Barcelona, locație ce în trecut servea ca arenă pentru toride. Dacă timpul îmi permite voi vizita și această atracție turistică ceva mai târziu în cursul acestei zile.

MWC ziua 2

Lasând arena în urmă am mers mai departe și am descoperit și primul banner ce semnala faptul că MWC bate la ușă. Totodată, am remarcat că spaniolii sunt au trei mari hobby-uri: bicicleta, animalele de companie și jogging-ul. Ulterior, și-a făcut apariția și un afiș publicitar al celor de la Intel, primul din seria numeroasă pe care aveam să o văd.

Jurnal de bord MWC 2015, ziua 2

În apropierea MWC, zeci de bannere Samsung fluturau în vânt, acestea fiind însoțite de către un uriaș panou ce ne reamintea de evenimentul sud-coreenilor de pe data de 1 martie. De asemenea, era amplasată și o pasarelă care dezvăluia câteva dintre caracteristicile lui S6: ramă metalică, display curbat, și carcasa cu spate din sticlă.

După alte câteva fotografii am fost să ridic badge-ul MWC, proces ce s-a defășurat foarte rapid datorită unui cod QR de înregistrare la târg pe care l-am avut la îndemână. Odată cu ecusonul am primit și un mic rucsac alături de câteva pliante și o cartelă pentru transport gratuit pe perioada show-ului.

Jurnal de bord MWC 2015, ziua 2: Colectarea badge-ului pentru târg și vizitarea împrejurimilor

Printre aceste pliante am remarcat și unul special care făcea reclamă la un restaurant din apropiere, materialul publicitar fiind un iPhone 6 de carton. Mai apoi, m-am întâlnit și cu Emil Dragotă (Gadget.ro) alături de care am mai stat prin jur câteva momente pentru o serie de fotografii.

MWC 2015

Ne-am luat rămas bun, stabilind ca mâine să ne întâlnim din nou la evenimentul Samsung a cărui oră de start este 18:30. Pe drumul de întoarcere am reușit să prind în fotografii și unul dintre cele mai interesante hoteluri din Barcelona, și anume Porta Fira, acesta fiind caracterizat de o formă inedită și de culoarea roșie ce iese în evidență.

Barcelona

Mi-am continuat drumul spre apartament, intrând și într-un supermarket de cartier pentru câteva cumpărături, prețurile fiind destul de ok comparativ cu cele practicate la noi în țară. Nu îmi rămâne decât să aștept cu sufletul la gură ziua de mâine, și să mă pregătesc cum se cuvine pentru a-l cunoaște pe noul Samsung Galaxy S6. Cam atât astăzi de aici din Barcelona! Ne auzim curând!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×