Căştile lui Samsung Galaxy S6 fotografiate în premieră, seamănă izbitor de mult cu Apple Earpods

3.305 ori
<b>Căştile lui Samsung Galaxy S6 fotografiate în premieră, seamănă izbitor de mult cu Apple Earpods</b>Se pare că nu doar profilul şi partea de jos a lui Apple Earpods seamănă cu un iPhone, ci există şi o similaritate &icirc;ntre căştile acestui flagship şi Apple Earpods. Cel puţin asta deducem dacă aruncăm o privire pe imaginile de mai jos....

Se pare că nu doar profilul şi partea de jos a lui Apple Earpods seamănă cu un iPhone, ci există şi o similaritate între căştile acestui flagship şi Apple Earpods. Cel puţin asta deducem dacă aruncăm o privire pe imaginile de mai jos.

Tinhte.vn, un site vietnamez care mereu postează imagini scăpate autentice a publicat o galerie cu o pereche de căşti care se presupune că va veni la pachet cu Samsung Galaxy S6. Schimbarea faţă de headsetul lui Galaxy S5 e radicală şi se renunţa la acel design alungit şi compact, de tip in ear. În schimb noul design aduce cu cel adoptat de Apple în ultimii 3 ani, prin Earpods.

Căştile lui Samsung Galaxy S6 fotografiate în premieră, seamănă izbitor de mult cu Apple Earpods

Totuşi, perechea de căşti Samsung are partea inferioară a căştii uşor modificată, prin orientarea sa cu micul difuzor către interiorul urechii utilizatorului. În plus, o porţiune a headsetului e fabricată din material moale, care înveleşte mecanismul acustic principal. Evident, acesta poate fi doar un prototip şi nu produsul final, sau poate chiar un fals.

Cum vi se par aceste căşti? Prea similare cu Earpods? Va mai conta asemănarea dacă ele se aud mai bine?

Căştile lui Samsung Galaxy S6 fotografiate în premieră, seamănă izbitor de mult cu Apple Earpods

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×