Jurnal de bord MWC 2015, ziua 7: Ultimele ore petrecute la MWC și pregătirea pentru întoarcerea în țară

897 ori
<b>Jurnal de bord MWC 2015, ziua 7: Ultimele ore petrecute la MWC și pregătirea pentru întoarcerea în țară</b>După cum bine știți, astăzi a fost ultima zi a t&acirc;rgului Mobile World Congress 2015, zi pe care am &icirc;nceput-o la ora 8 cu destinația Europa Fira, locația din apropierea show-ului de tehnologie spaniol. Ajuns acolo &icirc;n jur de 8:30, am...

După cum bine știți, astăzi a fost ultima zi a târgului Mobile World Congress 2015, zi pe care am început-o la ora 8 cu destinația Europa Fira, locația din apropierea show-ului de tehnologie spaniol. Ajuns acolo în jur de 8:30, am văzut deja primele semne care dezvăluiau faptul că într-adevăr asta a fost totul pentru acest an.

Spre deosebire de zilele precedente, aglomerația dispăruse, holurile fiind acum destul de încăpătoare încât puteam plasa un nou stand chiar între acestea. Primul stand pe care l-am vizitat astăzi din nou, a fost Samsung. Scopul principal pentru care am decis să mai analizez noile produse sud-coreene a fost realizarea unor teste benchmark modelului S6 Edge.

S6 Edge

După rularea unor teste etalon, ca și AnTuTu, test în cadrul căruia am obținut peste 69.000 de puncte, am aruncat o privire mai detaliată asupra variantelor de culoare disponibilă. Deși acestea sunt în număr destul de mare, în cazul în care vă doriți un S6/S6 Edge, vă recomand pe cel alb datorită faptului că amprentele nu se văd mai deloc. Acest lucru nu se poate afirma și pentru celelalte versiuni, albastrul fiind cel mai predispus la urme de utilizare.

Dell Venue 8 7000

Mai apoi am pornit spre Dell pentru a face un hands-on tabletei Venue 8 7000, model cu grosime de 6 mm și display de 8.4 inch edge-to-edge. Tableta celor de la Dell este cu siguranță foarte inedită, aceasta fiind cel mai subțire model de pe piață. La fel ca și în cazul lui S6, urmele pe partea din spate pot deveni o problemă serioasă pentru cei mai pretențioși dintre noi.

MWC 2015 - Standul ZTE

Ulterior, printre standuri m-am întâlnit și cu Emil Dragotă (Gadget.ro), alături de care am mai aruncat o scurtă privire asupra târgului Mobile World Congress, nimerind și la un show incendiar marca ZTE. În jurul orei 14:00, am plecat spre locul în care sunt cazat, iar odată ajuns m-am îndreptat către mall-ul din apropiere pentru a face câteva fotografii de deasupra orașului.

Barcelona

Un lucru ce m-a impresionat în Barcelona a fost faptul că te poți descurca de unul singur, indicatoarele fiind destul de explicite pentru a te îndurma către locația spre care dorești să ajungi, cât și locuitorii orașului foarte amabili atunci când ai vreo întrebare legată de o adresă necunoscută.

Barcelona

Cât despre MWC 2015, pot spune că este apogeul în materie de târguri de tehnologie, standurile prezente în cadrul celor hale fiind de ordinul sutelor. Primele două zile petrecute pe holurile MWC s-au dovedit epuizante, la sfârșitul zilei picioarele mele fiind absolut terminate datorită numeroaselor drumuri dute-vino între centrul de presă și standurile producătorilor.

Jurnal de bord MWC 2015, ziua 7: Ultimele ore petrecute la MWC și pregătirea pentru întoarcerea în țară

Totuși, această primă experiență numită Mobile World Congress a fost una din care am avut multe de învățat în materie de prezentare a produselor în fața camerei, domeniu pe care încep să îl stăpânesc din ce în ce mai bine. Sunt nerăbdător deja să văd ce va avea de oferit MWC anul viitor, târgul urmând a avea loc în perioada 22 - 25 februarie 2016.

Jurnal de bord MWC 2015, ziua 7: Ultimele ore petrecute la MWC și pregătirea pentru întoarcerea în țară

Cam aceasta a fost peripeția mea în Barcelona, oraș pe care mâine îl voi lăsa în urmă în jurul orei 20, oră la care avionul va decola de pe aeroportul El Prat. Totodată, va trebui să ma adaptez și condițiilor meteo nefavorabile din România, din câte am văzut fiind prognozate câteva ninsori. Așadar, îmi voi lua la revedere atât de la Barcelona, MWC, cât și de la temperaturile de 20 grade înregistrate aici. Mulțumesc celor care au citit acest jurnal, și o seară frumoasa!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×