JVC anunță un sistem multimedia pentru automobile cu integrare smartpone și MirrorLink

Autor:  | Publicat în:  JVC 858 ori
<b>JVC anunță un sistem multimedia pentru automobile cu integrare smartpone și MirrorLink</b>JVC e un brand faimos când vine vorba de aparatura multimedia pentru automobile și compania se adaptează acum ultimelor trenduri, integrand și smartphone-urile în ecuație. Astfel, JVC a anunțat în această săptămână o nouă generație de...

JVC e un brand faimos când vine vorba de aparatura multimedia pentru automobile și compania se adaptează acum ultimelor trenduri, integrand și smartphone-urile în ecuație. Astfel, JVC a anunțat în această săptămână o nouă generație de multimedia receiver pentru bordul mașinii, echipat cu MirrorLink.

Acest sistem permite conectarea cu ajutorul unui telefon Android, Symbian sau iPhone și controlul receiverului folosind handsetul ca telecomanda. Deocamdată sunt suportate doar Samsung Galaxy S III, Galaxy  Note II, telefoanele Nokia cu Symbian și modele iPhone și iPod, dar fără iPhone 5. Pe Samsung veți folosi aplicația Drive Link, pe Symbian Car Mode, iar pe iPhone AppLink. Ideea este ca display-ul de 6.1 inch al computerului de bord din mașina să afișeze exact ce se vede și pe smartphone-ul vostru.

MirrorLink permite accesarea aplicațiilor optimizate pentru utilizarea în mașină, fără a afecta experiența de condus și a distrage șoferul. Este suportată și navigarea și operarea hands-free, iar meniul Home permite navigare user-friendly către muzica, hărți sau apelare telefonică. JVC MirroLink și receiverele de nouă generație costă 599 dolari, acesta fiind prețul de pornire pentru modelul KW-NSX1.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×