Nokia EOS, un telefon Windows Phone cu camera REALĂ Pureview, performanțe de DSLR

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.880 ori
<b>Nokia EOS, un telefon Windows Phone cu camera REALĂ Pureview, performanțe de DSLR</b>Cei de la The Verge au aflat din surse sigure că Nokia pregătește un telefon Windows Phone care să fie cu adevărat dotat cu camera Pureview. Cunoscut sub numele de cod EOS deocamdată, acest model ar urma să includă un senzor foto similar cu cel de...

Cei de la The Verge au aflat din surse sigure că Nokia pregătește un telefon Windows Phone care să fie cu adevărat dotat cu camera Pureview. Cunoscut sub numele de cod EOS deocamdată, acest model ar urma să includă un senzor foto similar cu cel de pe Nokia 808 PureView, care ne-a încântat vara trecută.

Acest senzor va da naștere unei serii Lumia high end care va domina produsele Nokia în 2013. EOS va avea o carcasă din aluminiu și nu din policarbonat, afirma aceeași sursă. Printre operatorii care vor vinde device-ul se numără și AT&T, se pare și aflăm și că designul cameraphone-ului ar putea implica margini pătrățoase și nu rotunjite. Nokia ar fi decis să treacă la un nou design industrial și ar mai pregăti și un înlocuitor pentru Nokia Lumia 920, tot cu corp din aluminiu, plus un alb model midrange Nokia, care va sosi în vara.

în cele din urmă The Verge dezvăluie și că finlandezii dezvolta acum propria tableta Windows RT, care va debuta în următoarele luni. Pe lângă numele de cod EOS pentru cameraphone-ul Windows Phone cu camera de 41 MP aflăm și numele Catwalk pentru înlocuitorul lui Lumia 920. Cum credeți că se vor descurca pe piața actuală modele Nokia cu design dreptunghiular și camere mai bune?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×