K660i, "web phone"-ul Sony Ericsson, a fost anuntat oficial

1.412 ori
<b>K660i, "web phone"-ul Sony Ericsson, a fost anuntat oficial</b>Sony Ericsson tocmai a lansat noul sau telefon, K660i, in cadrul unui eveniment organizat la Londra. Terminalul ofera suport HSDPA si este axat pe functii avansate web, disponibile "la purtator". Disponibil in 2 variante de culoare, "verde pe alb" si...

Sony Ericsson tocmai a lansat noul sau telefon, K660i, in cadrul unui eveniment organizat la Londra. Terminalul ofera suport HSDPA si este axat pe functii avansate web, disponibile "la purtator".

Disponibil in 2 variante de culoare, "verde pe alb" si "purpuriu pe negru", handsetul soseste dotat cu un display QVGA cu diagonala de 2 inch si cu suport pentru web browsing in mode landscape. K660i va fi disponibil incepand cu primul trimestru al anului viitor, functiile sale web fiind subliniate si prin prezenta unor taste shortcut iluminate care devin active atunci cand navigati pe Internet. Reprezentantii Sony Ericsson numesc terminalul unul "optimizat pentru experienta Web", acesta introducand o noua generatie de astfel de handseturi pe piata deja aglomerata de telefoane mobile.

Pe lista trasaturilor web ale lui K660i se afla si o tasta navigationala care devine un adevarat "pointer de mouse magnetic" in modul web, permitandu-va sa navigati intr-un mod similar cu cel intalnit in cazul PC-urilor. Pointerul va indica atunci cand o parte din pagina este clickabila si atunci cand inputul de text este posibil si puteti chiar sa dati zoom in cazul textului si al imaginilor. K660i include si o functie Bookmark, care va permite ca, printr-un singur click sa fiti redirectionati la pagina home unde veti introduce linkul pe care doriti sa il adaugati la lista de bookmarkuri.

Producatorul a apelat la Google, care furnizeaza aplicatia Maps on-board pentru acest Sony Ericsson, dar din pacate terminalul nu va include si un chip GPS. Putem lua ca o consolare camera de 2 megapixeli inclusa pe lista de specificatii tehnice, sperand totusi sa vedem si un update al handsetului la acest capitol cat de curand.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×