Karbonn lansează smartphone-urile Quattro L52 și Titanium Mach Six; modele ce vin în pachet cu un set VR

726 ori
<b>Karbonn lansează smartphone-urile Quattro L52 și Titanium Mach Six; modele ce vin în pachet cu un set VR</b>Producătorul indian Karbonn anunță lansarea a două noi smartphone-uri de buget, terminale ce vin la pachet și cu un set de realitate virtuală cadou. Este vorba despre Quattro L52 și Titanium Mach Six, telefoane cu panouri HD, 2 GB memorie RAM și 4G LTE

Realitatea virtuală este cea mai inedită soluție în materie de entertainment, concept ce la ora actuală poate fi încercat aproape toți utilizatorii și asta datorită seturilor VR ce ajung pe piață la prețuri foarte accesibile. Și producătorul indian Karbonn ține cont de vâlva creată în jurul VR și decide să lanseze astăzi două produse interesante.

Este vorba despre smartphone-urile Quattro L52 VR și Titanium Mach Six, modele ce sosesc în pachet și cu un set VR gratuit. Primul dintre acestea vine cu display HD de 5 inch, procesor quad-core de 1.3 GHz și 2 GB memorie RAM. Primim 16 GB de stocare, suport microSD de până la 32 GB și Android 5.1 Lollipop.

Telefonul în cauză oferă o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED, un senzor selfie de 5 megapixeli, Radio FM și suport dual-SIM. Nu lipsește din ecuație conectivitatea 4G LTE, WiFi, Bluetooth 4.0, și nici bateria de 2250 mAh. Acest produs cântărește 143 grame și măsoară 9.9 mm în grosime.

Pe de altă parte, în cazul lui Titanium Mach Six primim un panou HD de 6 inch, 2 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 8 megapixeli. Avem aici același procesor quad-core de 1.3 GHz, 16 GB memorie internă, dar și o baterie de 3300 mAh. Aflați că modelul Quattro L52 va costa 132 dolari, iar Titanium Mach Six doar 112 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×