Karbonn lansează smartphone-ul Titanium S10; dispune de un display HD de 5 inch și costă doar 130$

Autor:  | Publicat în:  Karbonn 715 ori
<b>Karbonn lansează smartphone-ul Titanium S10; dispune de un display HD de 5 inch și costă doar 130$</b>în timp ce pe piața din India încep a-și face apariția printre consumatori primele terminale Android One, iată că cei de la Karbonn mai lansează săptămâna aceasta un nou device mid-range, și anume modelul Titanium S10. Acesta va beneficia de...

în timp ce pe piața din India încep a-și face apariția printre consumatori primele terminale Android One, iată că cei de la Karbonn mai lansează săptămâna aceasta un nou device mid-range, și anume modelul Titanium S10. Acesta va beneficia de un display HD IPS de 5 inch și va fi disponibil la un preț de doar 130$.

Printre dotările sale regăsim un procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, 4 GB spațiu de stocare (2 GB disponibil pentru utilizator), un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB, o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED și o cameră foto secundară de 2 megapixeli.

De asemenea, ni se pune la dispoziție și conectivitate WiFi, 3G, două sloturi SIM, Bluetooth 4.0, GPS și un port microUSB 2.0. La capitolul baterie, aflăm că modelul Titanium S10 este dotat cu o unitate de 1.850 mAh ce ar trebui să asigure o autonomie decentă pentru un asemenea ecran și configurație hardware.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×