Samsung confirmă data de lansare comercială a lui Galaxy Note 4 ca fiind ziua de 17 octombrie

1.578 ori
<b>Samsung confirmă data de lansare comercială a lui Galaxy Note 4 ca fiind ziua de 17 octombrie</b>Printre terminalele ce au fost vedetele târgului IFA de anul acesta se numără și phablet-ul Samsung Galaxy Note 4, device ce iată primește astăzi o dată de lansare comercială oficială din partea companiei sud-coreene. Potrivit Samsung, noul...

Printre terminalele ce au fost vedetele târgului IFA de anul acesta se numără și phablet-ul Samsung Galaxy Note 4, device ce iată primește astăzi o dată de lansare comercială oficială din partea companiei sud-coreene. Potrivit Samsung, noul phablet din seria Galaxy Note va fi disponibil la nivel global începând cu data de 17 octombrie.

După cum ați remarcat acum ceva zile, acest device poate fi pre-comandat și din România prin intermediul celor de la QuickMobile alături de modelul Galaxy Note Edge ce aduce pe lângă un display Quad HD, funcții hardware de top, și o margine curbată a ecranului ce va fi folosită pentru notificări.

Având la dispoziție prețurile afișate de QuickMobile, ne așteptăm ca odată ajuns în stoc, acest model să fie vândut și de către ceilalți retaileri la un preț similar de 3.499 lei pentru varianta ce beneficiază de 32 GB spațiu de stocare intern.

Prețuri:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×